O nama

Odvjetnički ured Vidan osnovan je 2003.g. sa sjedištem ureda u Zagrebu. Glavno područje djelovanja Ureda je pružanje pravnih usluga iz područja gospodarskog (trgovačkog i korporativnog) prava sa težištem na zastupanju inozemnih poslovnih subjekata prilikom ulaska na hrvatsko tržište kao i pružanju svakodnevne pravne podrške u poslovanju.

Neposredan pristup i naglasak na razumijevanju ekonomskih potreba i gospodarskih ciljeva naših stranaka čini naš Ured snažnim i pouzdanim partnerom i nezaobilaznom podrškom razvoju poslovanja i sklapanju pravnih poslova.

Osnovno načelo kojim se rukovodimo u poslovanju jest pružanje kvalitetne pravne podrške primjenjujući najviše međunarodne standarde uz poštivanje hrvatskih propisa o odvjetništvu i Kodeksu odvjetničke etike.

Neposrednost, susretljivost, profesionalnost, etičnost i mogućnost svakodnevne komunikacije na engleskom i njemačkom jeziku te prepoznavanje potreba i očekivanja međunarodnih korporacija predstavljaju jamstvo kvalitete naših usluga i zadovoljstvo stranaka.

Svi zaposlenici Odvjetničkog ureda, izvrsno vladaju hrvatskim i engleskim jezikom, te uz to pojedini se služe njemačkim i talijanskim jezikom.

Članstvo